Trainer worden

Is het uw drijfveer om mensen een stap verder te helpen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling? Heeft u ervaring als trainer en coach en bent u in staat zowel een groep als individuen te inspireren en te (bege)leiden?

Dan kunt u CH-Q trainer worden. CH-Q kent twee trainer niveaus: een niveau 2 trainer geeft een bestaande CH-Q training onder supervisie van een niveau 3 trainer. Een niveau 3 trainer ontwerpt en verzorgt een eigen training voor een specifieke doelgroep.

Een CH-Q trainer geeft op eigen wijze invulling aan een loopbaantraining volgens de CH-Q methode. Een training dient altijd aan te sluiten bij de uitgangspunten van CH-Q, zoals deze staan verwoord bij ‘De kracht van CH-Q’.
Wat levert het u op?

  • Uw CH-Q trainerschap draagt bij aan uw professionele ontwikkeling als trainer en coach
  • U maakt onderdeel uit van een netwerk van ervaren loopbaantrainers
  • Als gecertificeerd trainer werkt u vanuit de kwaliteitsprincipes van CH-Q, waardoor u in staat bent kwalitatief hoogstaande trainingen op maat te verzorgen voor diverse doelgroepen

Hoe werkt het?

U doorloopt eerst zelf een CH-Q deelnemerstraject op niveau 1. Vervolgens ontwikkelt u een training voor een door u gekozen doelgroep (niveau 3) of u geeft een reeds bestaande training (niveau2). Dit doet u onder begeleiding van een gecertificeerd CH-Q trainer. Tot slot neemt u deel aan een formatieve beoordeling waarna u gecertificeerd kunt worden tot CH-Q trainer.

Bent u nieuwsgierig naar het geven van CH-Q trainingen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op